Skip to content
Spot

S-au plantat 200 de puieți de salcâm într-o zonă de agrement a Severinului

La inițiativa viceprimarului Daniel Cîrjan, au fost plantați vineri 200 de puieți de salcâm în zona de agrement Aluniș din Drobeta Turnu Severin. Mai mulți severineni, dar și colegi de organizația PNL Mehedinți, au răspuns apelului edilului și s-au alăturat acțiunii sale.

„Am inițiat această acțiune în primil rând pentru că trăim o perioadă cu evenimente climatologice destul de diverse. De asemenea, pentru faptul că încălzirea globală reprezintă o problemă, pe care trebuie să o luăm în seamă, care ne afectează sănătatea. Toate acestea au dus la ideea că e nevoie să trecem de la vorbe la fapte în mod concret”, a spus Daniel Cârjan.

A fost prezent și președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu, care a precizat că acest eveniment este primul dintr-o serie de alte acțiuni ecologice care vor avea loc anul acesta:

„O să avem o acțiune de plantare a 100 de stejari într-o locație din Turnu Severin căreia să îi spunem <<Parcul Centenarului>> și o să invităm 100 de personalități naționale și locale să planteze câte un pom în acest parc al centenarului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.