Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Sancțiuni de peste 200.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în Mehedinți

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției Locale și Armatei au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

Peste 400 de poliție din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Mehedinți au participat la 600 de misiuni în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19. Astfel, a fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu in cazul a peste 450 de persoane și 180 de locații carantinare/izolare. În acest context, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare de aproximativ 213.000 lei.

62 de patrule mixte ale Jandarmeriei cu Poliția au verificat 113  persoane aflate în izolare la domiciliu în 23 localități, iar 17  jandarmi au constituit echipaje pentru însoțirea persoanelor către locațiile de carantină, menținerea ordinii publice la 12 locații de carantină. S-au aplicat 5 sancțiuni în valoare de 8.000 lei. În cadrul misiunilor au participat și 35 patrule mixte polițist – polițist de frontieră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.