Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Săptămâna Europeană a Mobilităţii: 16-22 septembrie 2019

Direcţia de Sănătate Publică Mehedinți în parteneriat cu Clubul Sportiv Drobeta, Primăria Drobeta Turnu Severin și Inspectoratul Școlar Judetean celebrează în perioada 16- 22 septembrie 2019,  Săptămâna Europeană a Mobilităţii și organizează campania cu Sloganul  „Mergi cu noi!”.

Tema campaniei din anul acesta a Săptămânii Europene a Mobilităţii este: <<Mersul pe jos și cu bicicleta în condiții de siguranță rutieră>>.

În cadrul campaniei, ziua de 22 septembrie este declarată Ziua fără mașini.

Campania Săptămâna Europeană a Mobilităţii din acest an încurajează oamenii să aleagă moduri active de deplasare: să combine mersul pe jos cu bicicleta și cu transportul public.

Ediția din acest an a campaniei este o oportunitate de a face parte dintr-o mișcare europeană adresată autorităților locale și locuitorilor din mediul urban pentru a-și corobora eficient acțiunile în vederea reducerii gradului de poluare urbană.

La nivel județean se vor organiza evenimente de informare și conștientizare a populației asupra problematicii poluării mediului din orașe și a posibilității creșterii calității vieții lor prin adoptarea modului de deplasare multimodal, coordonarea fiind asigurată de către Direcția de Sănătate Publică Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.