Skip to content
Recent

Scăderea salariilor încinge spiritele! Coarnă, reacție explozivă: Nu mai venim de acasă!

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a reacționat extrem de dur, după ce s-a aflat faptul că mii de poliţişti vor avea salariile nete scăzute.

„Un număr de 8000 de poliţişti vor avea salariile diminuate cu sume între 250 – 700 de lei la net. Au luat un drept din lege: acea intervenţie de la domiciliu, în care poliţistul primea încă 40%. Ori doamna Carmen Dan, doamna Olguţa Vasilescu şi alţi domni au eliminat dreptul, dar au păstrat obligaţia. Sunt funcţii mici şi foarte mici : criminalişti, judiciarul, cei care vin de fiecare dată când se întâmplă fapte cu violenţă. Acei oameni vin din timpul liber, de la domiciliu”, a declarat la postul de televiziune România TV, Dumitru Coarnă.

Mai mult, Dumitru Coarnă a precizat că pentru polițiști diminuările salariale vor reprezenta 10% din venituri.

“Noi suntem pe minus cu până la 10 procente. Suntem în pierdere clară. Mai mult de atât, ne-au luat şi o instituţie prevăzută în lege. Au avut grijă să păstreze însă obligaţia. Nici noi nu vom mai veni de acasă, nu vom mai interveni. Să intervină ei, cu consilierii lor.”, a mai declarat liderul sindical.

1 comentariu la “Scăderea salariilor încinge spiritele! Coarnă, reacție explozivă: Nu mai venim de acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.