Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Scandal în PMP 17 preşedinţi de organizaţii au fost revocaţi din funcţie! Președintele PMP Mehedinți a fost reconfirmat în funcție

Conducerea Partidului Mişcarea Populară a făcut o ședință post alegeri europarlamentare în care s-au luat o serie de decizii, dure. 17 președinți de organizații județene au fost demiși pentru că nu reușit să depășească pragul de 5% la alegerile din data de 26 mai.

Potrivit unor surse ale PSNews Mehedinți președintele PMP Mehedinți Răzvan Roșca a fost reconfirmat în funcție. Va conduce în continuare organizația județeană a PMP.

Președintele PMP Eugen Tomac a anunțat că în organizațiile în care au fost demiși președinții se vor găsi noi formule de conducere.

Important este că am înţeles semnalul transmis de cetăţeni pe 26 mai. Pentru noi este un lucru extraordinar că PMP a obţinut peste 520.000 de voturi şi în analiza noastră am încercat să găsim cele mai potrivite măsuri pe care trebuie să le luăm pentru a reuşi ca cele 17 organizaţii, care au avut un scor sub media partidului, să obţină rezultate mai bune atât în toamnă cât şi la alegerile de anul viitor. Am luat decizia de a pune în aplicare o măsură pe care PMP a adoptat-o pe 2 februarie anul acesta, atunci când am spus că toţi preşedinţii care vor obţine scorul de sub 5% să îşi depună mandatul la dispoziţia partidului. Toţi cei 17 colegi au înţeles că este obligatoriu să respectăm deciziile pe care ni le-am asumat, prin urmare au fost revocaţi din funcţie 17 preşedinţi de organizaţii. Urmează ca întreaga conducere a partidului, împreună cu colegii din aceste judeţe să găsească cele mai bune formule pentru a consolida structurile respective”, a declarat liderul PMP Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.