Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Scandal în PSD Mehedinți. Primarul Orșovei: ”Eu nu mă vând și nici interesele orșovenilor nu le negociez”

PSD Mehedinți a început cu stângul lansarea candidaților în județ. La Orșova s-a lăsat cu scandal pentru că primarul în funcție a refuzat să mai candideze din partea PSD pentru un nou mandat.

Primarul în funcție de la Orșova, Marius Stoica (PSD) spune că partidul i-ar fi cerut să pună pe lista de consilieri locali oameni de afaceri din Orșova, lucru pe care nu l-a considerat oportun.

”Eu nu mă vând și nici interesele orșovenilor nu le negociez pentru prosperitatea unor anumite firme. La momentul când PSD mi-a cerut ca la viitoarele alegeri locale să pun pe lista de consilieri oameni de afaceri importanți din Orșova, potenți financiar, pentru a putea susține campania electorală, eu am spus: stop. Nu îmi cereți să îl pun pe Popescu de la Floricola viceprimar, astfel încât bugetul întregii localități să ajungă ulterior în conturile bancare ale unor firme deja abonate la banul public”, scrie, pe pagina sa de Facebook, primarul Marius Stoica.

Sâmbătă, 7 martie, PSD Mehedinți a organizat la Orșova lansarea candidatului la funcția de primar al municipiului. Social-democrații vor merge pe mâna omului de afaceri Constantin Popescu.  ”Oamenii au transmis un puternic mesaj de susținere a candidaturii lui Constantin Popescu la Primăria Orșova. Mulți dintre ei au luat cuvântul și au susținut cu tărie de ce Constantin Popescu trebuie să candideze din partea Partidului Social Democrat. Membrii și simpatizanții PSD prezenți au salutat revenirea sa în PSD Mehedinți și îi vor fi alături în continuare”, se arată pe pagina oficială a PSD Mehedinți.

Nu doar primarul Marius Stoica este supărat pe conducerea PSD Mehedinți. Deputatul PSD Alina Teiș este foc și pară că nu a fost invitată sâmbătă să participe la acest eveniment.

”Din nou PSD Mehedinți acționează pe……persoană fizică: Aladin Georgescu. În toate campaniile, indiferent de vreme sau vremuri, am muncit cât am putut pentru a obține un scor bun în municipiul Orșova. Acum……a uitat să mă invite. Probabil, nu mai era loc la prezidiu și de o femeie”, scrie pe contul său de Facebook Alina Teiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.