Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Scandal în urma unei petreceri organizată în Mehedinți de procurori, judecători și polițiști

În timp ce la Caracal se petrecea tragedia, în județul Mehedinți mai multe persoane, printre care Procurori, judecători și șefi de Poliție de la Dolj și Olt, participau la o petrecere de pomină.

Cancan a publicat un video în care arată cum petreceau. Cel care a organizat petrecerea. procurorul F.R. a oferit o reacție după ce a fost filmat la party-ul din Clisura Dunării.

Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viață ale apropiaților mei și câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitați prezenți nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, cu sticle de Evian de 0,75, așa cum se observă și pe filmare. Este prima oară în viața mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitați”, a declarat acesta pentru Cancan.

Printre invitații sărbătoritului s-au aflat judecătorul B.C. din Olt, un personaj cu greutate în județ, dar și M.S., șeful Poliției unei localități arhicunoscute din Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.