Skip to content
Ediția de Astăzi

Scandal în USR! Barna pregătește noi excluderi din partid

Tensiuni mari în USR, după ce în cadrul unei ședințe de Birou Național au fost făcute o serie de excluderi, iar sediul partidului a fost pichetat de membri. După numeroase certuri interne conducerea USR se reuneşte miercuri seară, 18 decembrie, într-o şedinţă în care ar urma să decidă excluderea mai multor membri de partid.

Astfel, începând cu ora 17.00, în faţa sediului USR ar urma să vină membri de partid să protesteze faţă de deciziile pe care gruparea Barna vrea să le ia, potrivit unor surse politice citate de „Adevărul”

Grupul din conducerea USR care îl susţine pe Dan Barna ar vrea să excludă miercuri seară mai mulţi membri de partid. Potrivit unor surse politice, printre cei aflaţi pe „lista neagră” s-ar afla Claudia Postelnicescu şi Vişinel Bălan, acesta din urmă fiind membru al USR Giurgiu şi fost candidat la şefia acestei organizaţii.

Între timp, președintele partidului Barna a anunțat că va organiza un referendum intern pentru a stabili linia doctrinară. Dar se pare că decizia nu pare a fi văzută cu ochi buni. Senatorul USR Mihai Goțiu susține că liderul USR vrea, de fapt, să distragă atenția de la „excluderile abuzive”, care au provocat daune importante de imagine partidului. USR-istul speră, de asemenea, ca Barna să-și dea demisia, în cazul în care referendumul eșuează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.