Skip to content
Administrație locală Recent

Screciu, din nou în instanță! Oare rămâne PSD fără candidat?!?

Marius Screciu a avut marți, 8 septembrie, un nou termen în dosarul de incompatibilitate, care se judecă la ÎCCJ. Nu există pentru moment o decizie oficială, care să fie publicată. Însă, pe surse am aflat că are un nou termen în data de 22 septembrie.

Având în vedere termenul atât de scurt care a fost dat de instanță există riscul ca PSD să rămână fără candidat, deci implicit fără primar?

În data de 26 mai 2016 Agenția Națională de Integritate anunța că Marius Screciu, viceprimar la vremea respectivă se afla în conflict de interese administrativ.

În perioada exercitării mandatului de viceprimar, a participat la deliberarea și adoptarea unei Hotărâri a Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, din data de 31 mai 2013, în baza căreia, a fost încheiat la data de 14 octombrie 2013 un contract de închiriere între Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin – în calitate de locator (unitate administrativ – teritorială în cadrul căreia SCRECIU MARIUS-VASILE deține funcția de viceprimar), și filiala județeană (jud. Mehedinți) a unui partid politic, în calitate de locatar, spațiul fiind atribuit în folosință pentru desfășurarea activității specifice a organizației municipale Drobeta Turnu Severin a partidului politic în cadrul căruia Screciu Marius-Vasile deține funcția de președinte. Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/ 2001 și art. 75, lit. b) din Legea 393/2004”, se arăta în comunicat.

Așteptăm decizia ÎCCJ. Dar nu putem să  nu ne întrebăm: cum mai vrea să fie Marius Screciu primar dacă nu și-a rezolvat această problemă? Și în plus, dacă pierde nu mai are voie 3 ani să ocupe vreo funcție publică.

4 comentarii la “Screciu, din nou în instanță! Oare rămâne PSD fără candidat?!?

  1. Merita sa meargă la Pușcărie ….
    Mie nu mi.a Răspuns la 580 Sesizări deșii a primit avertizare de la DNA , curtea de Conturi , Anrp și avocatul Poporului sa.mi Răspundă . Mi.a mai mîncat 5000 lei…

  2. au dormit 3 ani si s-au trezit in al 4-lea an ,cu asfaltare de 2 lei facuta pe masura gipanelor ce le detin ei,ca noi astia de rand cu alte masini ,nu putem parca ,iar de o faci ,ramai fara bara,in al doilea rand l-as invita pe primar sa mearga cu mine pe trotuare cu un carut cu handicap ,de ce findca trebe o a doua persoana de a salta de carut la fiecare traversare a unei strazi ,asa ca eu unu nu vreau sa intru in categoria pe care i-ai prostit si te vor vota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.