Skip to content
Ediția de Astăzi

Se anunță trădări în PNL! Vor fi liberali care vor vota moțiunea de demitere a Guvernului Orban

Mutări surpriză la votul privind moțiunea de cenzură! Invitat în studioul Puterea Știrilor, senatorul PSD Florian Bodog și-a arătat convingerea că moțiunea de cenzură va trece la vot, inclusiv cu ajutorul unor liberali nemulțumiți de actualul Executiv condus de Ludovic Orban. „Eu nu spun că parlamentarii PNL vor semna moțiunea de cenzură, dar sunt parlamentari PNL care o vor vota”, spune acesta.

„Moțiunea de cenzură nu va fi bazată doar pe semnăturile parlamentarilor PSD. Vom avea numărul de semnături pentru a susține moțiunea de cenzură, pentru că sunt nemulțumiți și parlamentarii PNL. Eu nu spun că parlamentarii PNL vor semna moțiunea de cenzură, dar sunt parlamentari PNL care vor vota. Sunt nemulțumiri și în rândul PNL cu privire la prestația Guvernului. Eu sunt convins că vor avea loc trădări. Am avut discuții cu colegi parlamentari PNL, care mi-au spus că sunt foarte dezamăgiți de modul în care Guvernul lor își face treaba și sunt foarte dezamăgiți de măsurile pe care le iau și de imaginea pe care o aruncă acest Guvern asupra PNL. De altfel, primarii PNL sunt nemulțumiți, pentru că au fost lăsați de Guvern să gestioneze această pandemie, fără să li se acorde fonduri. Acești primari sunt foarte puternici. Credeți-mă că, dacă primarii dintr-un județ le spun parlamentarilor să o voteze, ei o vor vota (n.r-moțiunea de cenzură)”, a declarat senatorul PSD Florian Bodog, la Puterea Știrilor, potrivit PSNews.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că, la finalul stării de alertă, social – democraţii şi alte partide care vor dori să se alăture demersului vor depune moţiunea de cenzură şi vor prezenta un proiect economic preşedintelui Klaus Iohannis.

PSD are deja 202 semnături

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat recent că are 202 semnături asigurate pentru moţiunea de cenzură împotriva Guvernului şi că este nevoie de 233 pentru ca aceasta să treacă.

Este ruşinos ca pe o perioadă de pandemie şi de criză, în timp ce ţii românii în case, pe spatele lor să faci afaceri. Avem 202 semnături pentru moţiune.

E nevoie de 233 pentru demiterea Guvernului. Asta este grupul PSD (202 persoane – n.red.), de aici încolo începem negocierile. Pro România are 26 – 27. Sperăm să avem un număr impresionant la această moţiune.

În momentul când se finalizează cu starea de alertă, vom veni cu un proiect economic pe care îl vom prezenta preşedintelui din partea celor care îşi asumă căderea Guvernului şi cât mai rapid trecut în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.