Skip to content
Administrație locală Recent VIDEO

Se asfaltează niște drum! Cu bani europeni! Și totuși primarii îl ”ridică” în slăvi pe Aladin Georgescu!

În perioada imediat următoare se va asfalta o suprafață de aproximativ 12 kilometri de drum județean, în Mehedinți. O veste bună pentru locuitorii localităților Crăguiești, Ilovăț și Rudina.

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, iar lucrările vor fi executate de o firmă din Mehedinți, care a câștigat licitația.

Până aici toate bune. Ce ne-a mirat totuși este că în anul 2019 unii edili nu au înțeles care le este misiunea și nu au ”scăpat” de meteahna de a ”pupa” poala celui care se află într-o funcție de conducere, în speța de față a lui Aladin Georgescu.

În cadrul unor declarații publice făcute pe această temă unii primari mai aveau puțin și părea că le dau lacrimile de maximă recunoștință pentru că se asfaltează un drum. Da este o veste bună că ne modernizăm. Dar pe de altă parte de ce să îi aducem ODE și OSANALE unei persoane, care ocupă o funcție publică, pentru că a făcut asta?

Nu asta este datoria lui? Nu de asta ne-a cerut voturile? Poate ar fi cazul, ca pas cu pas, să se modernizeze și tipul de gândire, de a conduce, să renunțăm la servilism și ode. Suntem în anul 2019 și o dată cu modernizarea comunităților locale să ne modernizăm și modul în care ne raportăm la cei care au funcții de conducere. NOI îi alegem pe EI, le oferim șansa să demonstreze că prin idei și proiecte pot face ceva pentru comunicate. Asta este mulțumirea de care au nevoie. ODELE nu își mai au locul!

Despre ce ODE vorbim?

Redăm mai jos citatele:

Acest drum județean nu a fost niciodată asflatat. Locuitorii din Șovarna Ialovăț nu au avut niciodată un președinte care să se preocupe ca sa îi ajute prin asfaltarea acestui drum”, Constantin Prundeanu – primar Șovarna.

Video integral de la colegii de la RTS:

SE ASFALTEAZĂ 12 KM DE DRUM JUDEȚEAN

SE ASFALTEAZĂ 12 KM DE DRUM JUDEȚEAN

Publicată de RTS- Radioteleviziunea Severin pe Marţi, 25 iunie 2019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.