Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Se cere demisia ministrului mehedințean Fifor

Deputatul liberal Florin Roman îi cere ministrului mehedințean de Interne Mihai Fifor să demisioneze de urgență.

Dănciloza e o boală grea printre liderii PSD. Cel mai nou caz este cel al vicepremierului Fifor, ministrul MAI solicitând prefecților nici mai mult, nici mai puțin să “analizeze stadiul de rezolvare al sesizărilor și dosarelor penale”! Îi atrag atenția domnului Fifor că singurii care pot să studieze acest lucru sunt procurorii, iar prefecții nu au absolut nici o atribuție legală iî acest sens. Numai procurorul dă dispoziție în dosarele penale aflate în cercetare la poliție. Nici un șef din POLIȚIE de la șeful de inspectorat și până la ultimul șef din POLIȚIE nu dă dispoziții în dosarele penale aflate în cercetarea poliției. Nu au astfel de atribuții conform Codului de procedura penală. Repet – numai procurorul”, a declarat Florin Roman.

Drept urmare PNL solicită demisia sau demiterea de urgentă a ministrului Fifor având în vedere gravitatea afirmațiilor sale.

”Și retragerea lor imediată, pentru că prefecții politici nu au ce căuta în verificarea dosarelor penale!”, a mai punctat deputatul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.