Skip to content
Administrație locală

Se reiau acțiunile de igienizare în Severin

Primarul Severinului Marius Screciu că de miercuri, 14 octombrie, s-au reluat acțiunile de igienizare a spațiilor publice.

Spațiile publice sunt dezinfectate cu produse biocide.

Vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă. Fac un apel, în continuare, către toți severinenii, să rămână la fel de #responsabili, să poarte măști în spațiile închise și aglomerate și să respecte distanțarea socială pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări la noi în oraș”, a declarat edilul.

Până miercuri, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 4.016 în ultimele 24 de ore. În Mehedinți sunt 21 de cazuri noi, bilanțul fiind de 1638. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 894 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, dintre care 7 în Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.