Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Se schimbă conducerea PSD Mehedinți? Bursa zvonurilor la nivel județean

La PSD Mehedinți urmează să se organizeze alegeri interne pentru că expiră mandatul lui Aladin Georgescu la președinția organizației județene. Deși trebuiau să organizeze o sesiune în data de 22 iunie, au amânat alegerile interne, pentru că în data de 29 iunie se organizează Congresul PSD, la nivel național unde urmează să fie ales noul președinte al social democraților.

În ceea ce privește susținerea candidaților de la nivel central, de la Mehedinți știm că deputata Alina Teiș o susține pe Viorica Dăncilă.

Pozele cu premierul României pe care le postează frecvent parlamentara cu Viorica Dăncilă ar putea fi și un indiciu că poate își dorește să aibă suportul necesar în cazul în care va dori să candideze la șefia PSD Mehedinți. Nu ar fi prima dată când apar informații pe surse că Alina Teiș ar dori să obțină mai multă influență la nivel județean, în organizația PSD, având, printre altele, suportul prefectului Drăghiea. Rămâne de văzut dacă va avea ”curajul” să intre în cursă, să îl înfrunte pe Aladin Georgescu și să obțină susținerea necesară din partea primarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.