Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Se strânge lațul în jurul primarului de la Orșova

După ce a încercat să tragă de timp în dosarul în care este acuzat de săvârșirea a șase infracțiuni, primarul de la Orșova nu prea mai are loc de întors în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

În data de 17 ianuarrie a.c., magistrații Tribunalului Mehedinți i-au respins ca nefondată constestația formulată de primarul Marius Stoica (PSD)  împotriva încheierii penale nr. 1678 din data de 16.12.2019, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin în dosarul nr. 573/274/2019/a1.

Practic, în data de 16 decembrie 2019, Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus începerea fazei de judecată în dosarul în care primarul Orșovei este acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni și i-a respins excepţiile invocate de acesta, constatând competenţa materială, teritorială şi personală a instanţei, precum şi legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. 349/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova

În acest dosar, primarul de la Orșova a fost trimiis în judecată, în stare de libertate, pentru două infracțiuni de delapidare, două infracţiuni de uz de fals și două infracţiuni de fals intelectual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.