Skip to content
Administrație locală Recent

Se toarnă asfalt pe DJ606B între satul Corzu și intersecția cu DJ 561A

Lucrările de modernizare a DJ606B sunt în desfășurare, în aceste zile fiind realizate în localitatea Corzu, comuna Bâcleș.

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că se toarnă asfalt pe un tronson de 3,180 km, între satul Corzu și intersecția cu DJ 561A.

Pentru mine, fiecare comunitate este importantă și merită să beneficieze de condiții optime de trafic și trai, iar DJ 606B este o arteră care în ultimii 15-20 de ani nu a fost reabilitată. Mai exact, în anul 2004, asfaltul a fost tocat, iar pe platforma drumului s-a circulat în condiții de drum pietruit, fapt ce a creat disconfort atât participanților la trafic cât și locuitorilor din Corzu. Pentru a rezolva o problemă, în prima fază, cu fonduri de la Consiliul Județean, am reușit să modernizăm 1,800 km, în localitatea Corzu. Lucrarea a fost recepționată în anul 2017 și a costat aproximativ 1,8 milioane lei. Anul acesta am alocat fonduri din bugetul Consiliului Județean în valoare de 2,1 milioane lei pentru continuarea modernizării drumului până la intersecția cu DJ561A, drum care de asemenea va fi modernizat cu fonduri europene.
Lucrările au demarat la începutul lunii iulie, în această perioadă se toarnă primul strat de asfalt urmând ca în săptămânile următoare, în funcție de condițiile meteorologice, să se toarne stratul de uzură și să se realizeze semnalizarea rutieră”, a scris președintele CJ pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.