Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Se va deschide Bazinul de Înot de la Școala nr. 7 pentru toți copiii din Turnu Severin

 

Bazinul de înot de la Școala Generală 7 își va deschide porțile pentru toți copiii din Drobeta Turnu Severin, după ce unitatea școlară va fi dotată cu panouri fotovoltaice în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri europene și câștigat recent de Primăria municipiului. Într-o primă fază, aici vor avea loc cursuri gratuite pentru elevi.

 „Avem un bazin de înot căruia o să îi dăm drumul în curând și pentru public, el ieșind din perioada de sustenabilitate în care era prevăzut să fie folosit doar de elevii școlii respective. În prima fază o să deschidem bazinul pentru cursurile de înot pentru copiii severineni, urmând ca mai apoi să fie introdus în circuitul public. Vom monta acolo și panouri fotovoltaice, în idea de a încălzi apa din bazin prin energie verde”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Deschiderea bazinului de înot de la școala nr. 7 nu poate decât să-i bucure pe toți iubitorii acestui sport mai ales că Bazinul Olimpic este închis de mai mulți ani, fiind în momentul de față în paragină, deși președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a susținut în mai multe rânduri că acesta va fi reabilitat.

 

1 comentariu la “Se va deschide Bazinul de Înot de la Școala nr. 7 pentru toți copiii din Turnu Severin

  1. Buna ziua!As vrea sa înscriu și eu copilul meu la acest curs de înot in perioada vacanței de vară,noi ajungand in România pe data de 19/06/2020.Ma puteti,va rog frumos ajută cu mai multe detalii?Merci in avans pentru răspuns!Cu respect,Rebeca Zarafescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.