Skip to content
Recent

Ședinţă cu scântei la PSD – Ciolacu: Eu nu o să votez nicio excludere

Rezultatele obținute de PSD la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie, au creat un val de nemulțumire în rândul social democraților, iar pierderea unor județe în fața PNL-ului, despre care se credea că sunt fief-uri PSD i-a făcut pe unii să propună excluderi. Pe lista ”neagră” sunt mai mulți președinți de organizații din Moldova.

Asta a creat un adevărat scandal în cadrul ședinței CEX. Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat că nu va vota nicio excludere din partid, la CEx al PSD de marți. La rândul său, Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a afirmat că nici el nu va fi de acord cu vreo excludere.

Eu nu o să votez nicio excludere”, a declarat Marcel Ciolacu, înaintea Comitetului Executiv al PSD de marți.

Nici eu. Nicio excludere”, a adăugat Paul Stănescu, care a intrat imediat după președintele Camerei Deputaților în sediul PSD din Kiseleff.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, la sosirea la sedinta CEX PSD, ca primul tur al alegerilor prezidentiale a fost un succes pentru partid si nu trebuie sa se joace cu mandatele pe masa.

E un succes. La Bucuresti am avut 10.000 de voturi in plus fata de europarlamentare. Partidele care fac opozitie au scazut. Sunt convinsa ca in aceste doua saptamani vom munci in continuare si vom scoate un scor foarte bun. Oricum sunt interimar, pot fi promovata sau schimbata oricum, dar nu e cazul sa ne punem mandatul pe masa. Impreuna am reusit sa facem ce spunea ca este imposibil: Dancila in turul 2. Deci sa ne bucuram de succes, nu sa ne depunem mandatele. Cum sa fie o problema candidatul daca a intrat in turul 2? Parca am fi iesit pe locul 4, asa ma intrebati. S-a dorit mult ca PSD sa nu mai fie de 40. Iată, s-a reușit”, a zis Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.