Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ședință de bilanț la Jandarmeria Mehedinți

Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinți a organizat luni, 10 ianuarie, într-un cadru festiv, ședința de bilanț a activității în anul 2021. În cadrul evenimentului, au fost prezentate principalele obiective atinse în cursul anului trecut, pe linia ordinii și siguranței publice, dar și țintele anului curent.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, i-a felicitat pe jandarmi pentru întreaga activitate desfășurată. „Încă de la debutul pandemiei am avut sprijinul dumneavoastră și știu că a fost un efort deosebit având în vedere numărul mare de misiuni repartizate. Pentru toate acestea, doresc să vă felicit și să vă asigur de întreaga mea considerație și sprijin în tot ceea ce veți îndeplini în slujba legii”, a spus prefectul județului Mehedinți.”

Totodată, la eveniment a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, care a transmis următoarele: „Instituția Jandarmeriei este o componentă esențială din veriga statului în relația cu cetățenii, astfel că vă îndemn să vă îndepliniți în continuare misiunile cu profesionalism și să vă bucurați de încrederea cetățenilor în slujba cărora ne-am pus cu toții! Am toată încrederea că gestionați eficient provocările de zi cu zi. Ca și autoritate județeană, Consiliul Județean Mehedinți a susținut activitatea dumneavoastră în 2021 și o va face și în 2022!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.