Skip to content
Focus

Ședință de taină între Iohannis și conducerea PNL. Ce s-a decis

Conducerea PNL a avut o întâlnire de taină cu președintele României Klaus Iohannis, unde au discutat despre situația politică la zi, dar și despre organizarea alegerilor de anul acesta.

Deși în presa centrală au apărut pe surse diverse informații, în mod public unii dintre participanți au transmis mesaje de unitate și susținere.

Surse din PNL au afirmat, pentru Digi24.ro, că șeful statului i-a încurajat pe aceștia și a spus că, deși au mai existat greșeli, Guvernul și-a făcut datoria în vremea pandemiei. Acesta i-a liniștit pe liberali, care nu au mai vorbit despre remaniere.

De asemenea, Guvernul vrea să organizeze alegerile locale la final de septembrie sau la începutul lunii octombrie, iar o variantă luată în calcul pentru parlamentare este ca acestea să aibă loc pe 6 decembrie.

Excepțională discuția de la Lac1 de astăzi de la 17.00 la 20.30 in prezenta Președintelui Klaus Iohannis și a Premierului Ludovic Orban. Efectiv cea mai buna si sinceră discuție din ultimul an. La 1 an de la câștigarea Alegerilor Europarlamentare ne pregătim de câștigarea Alegerilor Locale și Generale. #unitate #castigam #impreuna”, a scris Rareș Bogdan.

Chiar așa? Fac aceasta postare pentru ca membrii și simpatizanții PNL sa cunoască adevarul despre întâlnirea dintre presedinte și lideri ai PNL:
✅ PNL a ieșit cu motoarele turate de la aceasta intalnire, cu o echipa puternica, unita și consolidata in jurul lui Ludovic Orban / deci nu a fost nici o intalnire cu cutitele pe masa cum spun unii, e drept ca am servit o cafea și o apa plata!
✅ Nu am discutat nici măcar in trecere despre remaniere, întrucât suntem foarte multumiți de modul in care miniștri liberali au reacționat in aceasta perioada dificila / deci nu pleacă nimeni, nu vine nimeni, iar miniștri își fac datoria cât mai bine omeneste posibil!
✅ Vesti bune pentru romani: scade numărul cazurilor grave de COVID din sectiile ATI, dar și numărul bolnavilor. In schimb creste numărul celor care se vindeca. Suntem pe drumul cel bun, nu ne-am prăbușit ca Italia sau Spania!
✅ Din punct de vedere economic, suntem una din putinele tari din UE cu creștere economică in trim I. Veniturile colectate in aprilie și mai sunt mai bune ca cele de anul trecut, din perioada similară. Cuvântul de ordine însă rămâne prudenta!
✅ In câteva zile, guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei românești, bazat pe investiții și pe sprijinirea masiva a sectorului privat!
✅ In final am o veste proasta și pentru PSD: vor fi in opoziție și in următorii 4 ani!”, a transmis și Florin Roman liderul deputaților PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.