Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Șeful IPJ Mehedinți, schimbat din funcție

Schimbare de comandă la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinți. IGPR a încetat împuternicirea comisarului şef Lucian Remus Luca, ofiţerul care a preluat şefia Poliţiei Judeţene mehedințene în mai 2018.

Joi după-amiază, într-o ședință fulger și în prezența unui reprezentant al IGPR, s-a adus la cunoștință faptul că i-a fost încetat mandatul de împuternicire la comanda IPJ Mehedinți comisarului șef Lucian Remus Luca.

A fost o ședință de care nimeni nu a avut cunoștință, cu atât mai mult nu s-a bănuit nimic despre schimbarea acestuia din funcție. Este o decizie surprinzătoare a IGPR-ului având în vedere că în trei săptămâni, mai exact în data de 2 mai a.c, îi expira mandatul de împuternicire la comanda inspectoratului județean de poliție lui Remus Luca.

Faptul că IGPR nu a așteptat ca mandatul să expire de drept poate însemna o nemulțumire profundă în ceea ce privește activitatea acestuia de-a lungul celor două mandate la comanda IPJ Mehedinți.

În locul său a fost adus la comanda IPJ Mehedinți comisarul șef Daniel Fețanu (40 de ani), cel care a ocupat până astăzi funcția de adjunct al șefului IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.