Skip to content
Administrație locală

Senatorul și medicul Stela Firu se alătură maratonului de vaccinare: Voi fi alături de colegii mei medici pentru a-i vaccina pe mehedințeni

Instituția Prefectului Județului Mehedinți, în parteneriat cu DSP Mehedinți, ISU Mehedinți și Severin Shopping Center, organizează, în perioada 14 – 16 mai 2021, Maratonul Vaccinării. Cu această ocazie, senatorul Stela Firu anunță că se alătură maratonului din calitatea de medic.
În calitate de medic m-am alăturat maratonului de vaccinare care este organizat în județul nostru. Campania începe mâine și se desfășoară pe parcursul a trei zile. Astfel, voi fi alături de colegii mei medici pentru a-i vaccina pe mehedințenii care doresc să se imunizeze. Vaccinarea este importantă pentru a reveni la o viață normală. Trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru. Doar așa vom putea învinge această pandemie”, a declarat joi senatorul PNL.
Stela Firu a făcut apel la toate autoritățile locale, primari, președintele Consiliului Județean, să se implice în această campanie deosebit de importantă.
Sănătatea oamenilor nu are culoare politică. Singurul cuvânt care ar trebui să ne definească în acest moment este solidaritatea. În aceste condiții, sunteți așteptați mâine, începând cu ora 14.00, în parcarea Severin Shopping Center. Doar împreună vom reuși”, a mai precizat Stela Firu.
Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, FĂRĂ PROGRAMARE, în parcarea Severin Shopping Center:
  • Vineri (14 mai) 14:00-21:00
  • Sâmbătă (15 mai) 08:00-21:00
  • Duminică (16 mai) 08:00-21:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.