Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Serbia închide două puncte vamale din Mehedinți

Două puncte de frontieră din Mehedinți cu Serbia s-au închis astăzi. Autoritățile de frontieră din Republica Serbia suspendă temporar activitatea  în PTF Kladovo – Drobeta Turnu Severin (naval) și PTF Kusjak – Porțile de Fier II (rutier).

Șapte puncte de trecere a frontierei din Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, toate cu program redus de lucru, sunt închise începând de joi dimineaţă de la ora 7.00, ora României, şi ora 8.00, ora Serbiei, pentru o perioadă nedeterminată.

Este vorba despre: – PTF rutier Vrbica – Valcani (Timiş) – PTF rutier Nakovo – Lunga (Timiş) – PTF rutier Jasa Tomic – Foeni (Timiş) – PTF rutier Kaludjerovo – Naidăş (Caraş-Severin) – PTF naval/rutier Golubac – Moldova Nouă (Caraş-Severin) – PTF naval Kladovo – Drobeta Turnu Severin (Mehedinţi) – PTF rutier Kusjak – Portile de Fier II (Mehedinţi)

Vor rămâne în continuare deschise punctele de trecere a frontierei de la Moraviţa, Jimbolia din judeţul Timiş şi Porțile de Fier 1 din judeţul Mehedinţi. Măsura este luată în acord cu vecinii sârbi în contextul stopării răspândirii coronavirusului.

În condiţiile răspândirii accelerate a noului coronavirus şi al fluxului mare de oameni care folosesc Serbia ca ţară de tranzit, mulţi venind din Italia, autorităţile de la Belgrad au luat deja decizia de a închide graniţele pentru toţi călătorii care sosesc din ţările cele mai afectate de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.