Skip to content
Ediția de astăzi Lifestyle Recent

Serbia, o destinație perfectă pentru petrecerea de 8 Martie

Serbia poate fi o destinație inspirată pentru cei care vor să petreacă de 8 Martie. Prețurile accesibile, mâncarea bună și servirea ireproșabilă sunt câteva argumente pentru a face această alegere.

Restaurantele şi hotelurile din Serbia vin cu oferte tentante pentru petrecerea de Ziua Femeii. De exemplu, la Donji Milanovac, aşezarea natală a lui Baba Novac, luptător împotriva Imperiului otoman căpitan de oşti în armata lui Mihai Viteazul, o noapte la un hotel  de trei stele costă 33 de euro de persoană, în preţ fiind inclusă cina festivă, cu program muzical. Pentru un pachet de 2 nopți trebuie să scoți din buzunar 63 de euro.

La un hotel de trei stele din Kladovo (un mic oraş de pe malul sârbesc al Dunării din dreptul municipiului Drobeta Turnu Severin), o noapte de cazare cu cină festivă şi mic dejun în sistem bufet suedez, program muzical şi multe alte surprize costă 53 de euro.

Tot în Kladovo, dar la un hotel de patru stele, un pachet de două nopți este 80 euro de persoană, iar în pachet intră cina festivă, cu acces la centru spa & wellness (piscină interioară, saună, jacuzzi), pentru perioada 8-9 martie a.c.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.