Skip to content
Administrație locală Recent

Severin: Se pot depune solicitări pentru loc de parcare

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin anunță că cetățenii cu reședința în limita a 50 metri față de parcare (care nu are garaj, loc parcare, acces auto în curte), are dreptul de a depune dosar pentru participa la procedura de atribuire/licitație, conform articolului 14 din H.C.L. 27/2021.

Cererea trebuie să transmită către Direcția Patrimoniu din cadrul primăriei sau online la adresa [email protected], cerere tip (cu actele solicitate în ea anexate) pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 138 (50 locuri) orientativ pentru: strada Petre Sergescu, nr. 5 – 6 – 7, bloc B1 – C1 – C2, Aleea Cloșani, nr.1, bloc F1. Cererile se pot regăsi pe site-ul primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei.

Depunerea cererilor se va face în perioada 12 – 26 ianuarie. Cererile depuse după 26 ianuarie nu vor fi analizate, ci vor rămâne dosare în așteptare.

Pe cerere se va opta pentru un singur loc de parcare.

Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 4 februarie 2022, ora 10.00, la sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Locurile de parcare care au fost solicitate de o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct, dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință, având obligația de a ridica permisul de parcare – de la sediul Direcției Patrimoniu în maxim 10 zile lucrătoare în perioada 9 – 23 februarie. Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul precizat pierd locul atribuit, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare. Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii prin licitație publică deschisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.