Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Severinenii datori, Primăria blocată

Datoriile uriașe pe care asociațiile de proprietari din Severin le au către furnizorul de agent termic din subordinea Primăriei dau serios de furcă municipalității. În timp ce beneficiarii agentului termic refuză să plătească facturile restante, Primăria are conturile blocate.

Primăria Severin are în continuare conturile blocate, pentru o datorie restantă către furnizorul de păcură. După ce a făcut eforturi uriașe să asigure furnizarea agentului termic în municipiu, severinenii nu se înghesuie să își plătească datoriile. Există asociații de proprietari care nu au mai plătit niciun leu de mai bine de doi ani. Primarul Marius Screciu spune că sunt tot mai greu de recuperat debitele restante și că singurul mod în care rău-platnicii vor fi obligați să bage mâna în buzunar este întreruperea agentului termic la asociațiile cu probleme. Poate că abia atunci, cei care nu vor să plătească, vor fi nevoiți să se conformeze, ca să nu înghețe de frig.

Știți când o să plătească? În momentul în care o să ne apropiem de furnizarea căldurii și o să vadă că la blocurile lor Primăria nu mai dă drumul la căldură! Din păcate, asta e situația, așa înțeleg unii severineni să își plătească obligațiile către comunitate, pentru că întreaga comunitate are de suferit. Să sperăm că vom putea debloca situația. Din păcate, trebuie să luăm bani de la investiții pentru a plăti căldura,. Avem asociații care nu au mai plătit din 2016. Vom demara un control la asociațiile care nu au mai plătit de mult”, spune primarul Marius Screciu.

Cel mai probabil, pentru a putea furniza la iarnă căldură severinenilor, municipalitatea din Severin va lua din nou banii de investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.