Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Slujbă de sfințire la sediul Asociației Nevăzătorilor din Drobeta Turnu Severin

Marți, 15 octombrie, la sediul Asociației Nevăzătorilor din Drobeta Turnu Severin a avut loc o slujbă de sfințire, după ample lucrări de renovare a sediului, anunță Episcopia Severinului și Strehaiei.

La slujba de sfințire a participat din partea Episcopiei Severinului și Strehaiei părintele consilier social-media Eftimie Cosmin Necșoiu, precum și părintele George Radu Trăilescu, coordonatorul Centrului de informare pentru persoane cu deficiențe de vedere ”Didim cel orb” din Drobeta Turnu Severin.

Lucrările de reabilitare ale sediului au fost realizate cu ajutorul voluntarilor Asociației Nevăzătorilor din Drobeta Turnu Severin și cu ajutorul unor oameni de bună credință care și-au deschis inima pentru a ajuta pe membrii Asociației nevăzătorilor. La slujba de sfințire au participat în număr mare membrii Asociației Nevăzătorilor, care au primit din partea părintelui George Radu Trăilescu ediția a zecea a calendarului ortodox în Braille pentru anul 2020.

La finalul slujbei de sfințire părintele Eftimie Cosmin Necșoiu a luat cuvântul mângâind pe cei aflați în suferință, care sunt lipsiți de acest simț al vederii.

Prin străduința părintelui George Radu Trăilescu ajutat de soția sa Oana Trăilescu prin centrul de informare pentru persoane cu deficiențe de vedere ”Didim cel orb”, Asociația Nevăzătorilor filiala Drobeta Turnu Severin este printre puținele din țară care tipărește cărți în Braille, calendarul ortodox în Braille precum și alte cărți duhovnicești și cărți de rugăciune pentru a fi accesibile nevăzătorilor și celor mai puțin văzători.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.