Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Social democrații din Mehedinți se pregătesc de alegeri! Cine au fost marii absenți

Sfârșitul de săptămână a fost unul plin pentru social democrați, care s-au reunit în mai multe ședințe pentru a pregăti campania electorală. Interesant este faptul că unii dintre primarii social democrați nu s-au prezentat la aceste ședințe. Oare de ce?

Pe lista absenților s-a numărat Marius Screciu – primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Trușcă – Șimian, Rafael Ionel Dunărințu – Baia de Aramă și alții.

Asta deși, pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți se precizează următoarele:

Implicarea tuturor membrilor PSD Mehedinți în campania electorală va fi la un nivel ridicat, pe considerentul că alegerile din 26 Mai sunt foarte importante pentru viitorul economic, politic și social al țării noastre, astfel că ne dorim ca #România să trimită patrioți în Europa, politicieni care să lupte pentru interesele românilor!”

Așa o fi! Și totuși… unde au fost ”marii absenți”?

Vineri, 19 Aprilie 2019, la sediul PSD Mehedinți a avut loc ședința săptămânală de organizare a alegerilor europarlamentare la care au participat președintele PSD Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, secretarul executiv, domnul senator Liviu Mazilu, domnul deputat Vlad Bontea, doamna deputat Alina Teiș și nu în ultimul rând responsabilii zonali”, a fost anunțul social democraților mehedințeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.