Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Social democrații, în pelerinaj la peștera Topolnița

Deschiderea peșterii Topolnița spre vizitare a atras numeroși turiști, dar și….politicieni. Pe lista celor care au participat la serbare s-au numărat președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, deputata Alina Teiș și alții.

Alături de doamna deputat, Alina Teiș, domnul secretar de stat, Alin Chirilă, și domnii consilieri județeni, Alin Tomoescu și Bogdan Simcea, am participat astăzi la Sărbătoarea Peșterii Topolnița. Evenimentul a atras mii de oameni care, de-a lungul zilei, au vizitat Peștera Topolnița bucurându-se atât de concursul de țuică de cireș, de parada populară, cât și de spectacolele de folclor organizate”, a scris președintele PSD Mehedinți pe Facebook.

Aladin Georgescu a mai spus că s-a bucurat că și această ediție a fost una reușită.

Consiliul Județean Mehedinți este partener al evenimentului și mă bucur că această ediție, cea cu numărul 55, a oferit participanților atât tradiții locale, cât și posibilitatea de a se bucura de spectaculozitatea Peșterii, formată după ce apele Topolniței au străpuns muntele și au format galeriile gigantice. Peștera se poate vizita doar cu ocazia acestei sărbători, pe care am susținut-o și o voi susține în continuare, în restul anului fiind necesară aprobarea Academiei Române pentru explorare”, a mai scris președintele CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.