Skip to content
Recent

Stănescu aruncă nucleara: Mi-a spus că Dragnea va fi executat până în martie!

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, miercuri, la Parlament, a vorbit despre suspiciunile din jurul SPP, Lucian Pahontu.

Mai exact, Stănescu a confirmat cele spuse de liderul PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu câteva zile, care il acuza pe seful SPP, Lucian Pahontu, ca se amesteca in treburile guvernului.

„A venit un prieten la mine din partea unui inalt functionar al statului roman, am inteles ca Pahontu il cheama, si mi-a spus urmatorul lucru: sa-mi transmita la doua saptamani dupa ce am fost numit vicepremier, ministru al Dezvoltarii ca e foarte bine sa colaborez, pentru ca o sa am protectie, pentru ca Liviu Dragnea va fi executat pana in martie cel tarziu si ca eventual eu as putea sa preiau si partidul chiar”, a sustinut Stanescu la Parlament, potrivit Hotnews.ro

Intrebat ce inseamna sa colaboreze, Stanescu a raspuns: „Nu stiu. Am spus urmatorul lucru: te rog sa-i spui ca a gresit adresa total. Nu stiu cine e Pahontu, nu l-am vazut in viata mea. Niciodata nu m-am gandit sa preiau partidul si nici nu ma gandesc. Nu cred ca SPP e de vina, cred ca oamenii sunt de vina si e impardonabil sa se spuna asa ceva. Eram vicepremier, asta inseamna un atentat grav la democratie”.

Precizarea lui Stanescu a survenit unei intrebari pe aceasta tema.

Solicitat sa precizeze ce inseamna ‘executat’, Stanescu a raspuns: „Ce intelege toata lumea”.

Acelasi raspuns l-a dat vicepremierul si la intrebarea daca e vorba de o amenintare la integritatea fizica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.