Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Stela Firu – PNL: Nu se face nimic pentru achiziționarea centralei termice pentru Spitalul Județean

Consilierul județean PNL Stela Firu a ridicat o problemă gravă cu privire la Spitalul Județean Mehedinți. Deși au fost alocați bani pentru achiziționarea unei centrale termice pentru spital, liberalii susțin că au aflat, pe surse, că nu se face niciun pas pentru achiziționare.

Eu și colegii mei consilierii județeni liberali am ieșit acum 2 luni să solicităm conducerii CJ să aloce o sumă de bani pentru o centrală termică pentru spitalul județean, care este cea mai importantă unitate sanitară a județului. În urma demersului nostru s-a alocat suma de 700.000 de lei. Din sursele pe care le avem  nu a început niciun fel de procedură pentru achiziția centralei, nu este făcut nici măcar caietul de sarcini. Așa că mă întreb: este vorba de incompetență la Spitalul Județean? Ori s-au implicat cei de la CJ care le-a spus să nu facă nimic, ca să se întoarcă banii la CJ? Pentru că știm că CJ Mehedinți are puțini bani, deoarece primește foarte puțini bani de la Guvern”, a declarat Stela Firu în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Mehedinți.

Consilierul județean PNL Stela Firu crede că este vorba de un ”plan diabolic”.

Dacă mă întrebați pe mine e un plan ușor diabolic, nu se face nimic deoarece se așteaptă să se întoarcă banii la CJ, iar acum 2 luni când Aladin Georgescu a aprobat proiectul s-a rezolvat o problemă de imagine și acum lasă lucrurile să decurgă fără să se întâmple nimic. Dar la ședința de CJ de astăzi îi vor cere președintelui CJ Mehedinți răspunsurile necesare”, a mai completat Stela Firu.

1 comentariu la “Stela Firu – PNL: Nu se face nimic pentru achiziționarea centralei termice pentru Spitalul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.