Skip to content
Focus

Surpriză de proporții! Un important primar din Mehedinți face campanie pentru Klaus Iohannis

Surpriză de proporții pe scena politică din Mehedinți. Primarul PSD al comunei Șimian Constantin Trușcă face campanie pentru candidatul PNL Klaus Iohannis.

Edilul social democrat apare în poze alături de președintele PNL Mehedinți și de alți liberali din județ într-o acțiune de campanie care s-a desfășurat în comuna Isverna.

”În campanie pentru președintele Klaus Iohannis #ImpreunaPentruORomanieNormala”, este mesajul postat de președintele PNL Mehedinți.

Cine este Constantin Trușcă? Unul dintre cei mai buni și iubiți primari din județul Mehedinți. Însă este de notorietate faptul că în ultima perioadă nu a avut cele mai bune relații cu președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu. Mai mult chiar, la începutul anului, deși el a tras o serie de semnale de alarmă cu privire la acțiunile PSD care nu fac bine, a fost sancționat de o echipă venită de la PSD național.

Trușcă alături de alți doi primari social-democrați au fost demiși vineri, 18 ianuarie, din funcțiile de președinți ai organizațiilor locale din comunele în care sunt primari, prin votul celor peste 100 de membri PSD prezenți în sală. Tot atunci secretarul general al PSD Codrin Stefanescu i-a exclus din partid pe Constantin Trusca si Lucian Coanda, primarul de la Bacles.

Primarul Șimianului face campanie pentru Klaus Iohannis, nu pentru Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.