Skip to content
Ediția de astăzi

Surprize de la PSD pentru opoziţie: Moţiunea de cenzură ar urma să fie votată sâmbătă

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anunţat, marţi seară, că moţiunea de cenzură ar urma să fie votată sâmbătă. „Sâmbătă, e un efort pentru dumneavoastră să vă aduceţi oamenii…Eu încă aştept să văd formula de guvern cu care vreţi să veniţi”, i-a spus el unui reprezentant al PNL.

Parlamentarii PSD care votează la moţiune pleacă din partid. (…) Sâmbătă, e un efort pentru dumneavoastră să vă aduceţi oamenii…Eu încă aştept să văd formula de guvern cu care vreţi să veniţi, a spus, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3, Mihai Fifor, adresându-i-se unui reprezentant liberal, potrivit PSNews.ro

Moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă a fost depusă marţi, la Parlament, anunţul fiind făcut de liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan, în prezenţa liderilor opoziţiei. Moţunea este semnată de 237 de parlamentari, printre care şi de deputaţi ai minorităţilor naţionale, de patru ai PSD şi de un deputat independent.

Ulterior, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a spus că opoziţia a reuşit să dejoace planul malefic al PSD, şi anume de a citi moţiunea de cenzură „noaptea, ca hoţii”. Ea a precizat că opoziţia doreşte ca moţiunea să fie citită la o oră la care parlamentarii să poată participa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.