Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

SURSE Se pregătesc schimbări la vârful conducerii Prefecturii Mehedinți

 

Se clatină scaunul prefectului de Mehedinți, Nicolae Drăghia. Surse din cadrul organizației ALDE Mehedinți spun că Andrei Stănișoară, proaspăt numit în funcția de secretar general adjunct al Ministerului pentru Relația cu Parlamentul, ar reveni la Prefectura Mehedinți.

Chiar dacă ocupă o funcție în aparatul administrativ central, acesta țintește de mai multă vreme funcția de prefect. De altfel după alegerile parlamentare din 2016, potrivit algoritmului politic, funcția de prefect i-a revenit ALDE, partid care îl susține pe Andrei Stănișoară.

Andrei Stănișoară a ocupat funcția de subprefect la Prefectura Mehedinți din toamna anului 2015 până în aprilie 2018, când a plecat consul în Grecia.

În Monitorul Oficial a fost publicată vineri Decizia nr. 7 din 17 ianuarie 2019 privind exercitarea de catre Andrei Stanisoara, cu caracter temporar, prin detasare, a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului pentru Relația cu Parlamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.