Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Suspecții în cazul omorului de la Scăpău au primit mandate de arestare preventivă

 

Cei doi suspecți în cazul crimei de la Scăpău au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ambii nu și-au recunoscut fapta, dar au fost indicii suficiente la dosar pentru magistrații Tribunalului Mehedinți ca să-i trimită în arest.

Cei doi suspecți, unul de 31 de ani, iar celălalt de 38 de ani, ambii din Scăpău, au fost reţinuţi marţi, 8 ianuarie, la ora 5,00, în cazul bătrânei ucise cu bestialitate. Azi noapte, Bonculescu Mircea Nicolae, zis Cosmin şi Bonculescu Claudiu au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere însușită de completul de judecată al Tribunalului Județean Mehedinți.

Cei doi suspecți au fost reprezentați de avocați din oficiu desemnați de Baroul Mehedinți. Hotărârea Tribunalului Mehedinți poate fi contestată în 28 de ore de la pronunțare.

Bătrâna din localitatea Scăpău şi-a găsit sfârşitul în cel mai groaznic mod cu putinţă. Autorii crimei au schingiuit-o cumplit pentru a spune unde are banii în casă. I-au dat cu o rangă în cap, au tăiat-o cu o sabie şi i-au băgat o igliţă în picior. I-au luat din casă un lănţişor şi un card de pe care se pare că au scos bani a doua zi. I-au smuls din ureche cerceii, nestabilindu-se clar dacă în timp ce era în viaţă sau după ce survenise decesul.

Sătenii din Scăpău sunt îngroziţi de cele petrecute cu bătrâna şi spun că niciodată nu s-a mai petrecut în satul lor o faptă de o asemenea cruzime.

Ea era proprietara unui magazin amenajat în incinta casei sale. Din spusele localnicilor, bătrâna ar fi avut în casă o sumă de circa 10.000 de euro, probabil aceasta fiind şi mobilul crimei.

Femeia a fost găsită moartă în casă vineri, 4 ianuarie şi se pare că decesul a survenit joi seara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.