Skip to content
Ediția de astăzi Recent

SVSU Bâcleş, locul V la Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

 

SVSU Bâcleş s-a clasat pe locul V la Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență, desfăşurată, în perioada 01-03 august a.c., în Poiana Brașov.

Timp de trei zile, salvatorii voluntari care au obţinut locul I la etapele interjudeţene s-au luptat pentru titlul de campioni ai Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.

În cadrul celor trei probe ale concursului: „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenție”, pompierii voluntari și-au testat abilitățile practice, dând dovadă de curaj, echilibru și spirit de echipă.

Şi în acest an, judeţul nostru a fost reprezentat de SVSU Bâcleş, care şi-a dovedit pregătirea, profesionalismul şi determinarea, reuşind să se impună la proba “Dispozitivul de intervenţie”, unde a obţinut locul I, iar la proba „Pista cu obstacole pe 100m”, a urcat pe cea de–a treia treaptă a podiumului.

„În clasamentul general, pompierii voluntari mehedinţeni au ocupat locul cinci, însă ghidaţi de ambiţie şi de o pregătire asiduă, sunt convinşi că anul viitor, vor demonstra că merită un loc pe podium. Pompierii militari mehedinţeni îi felicită pentru rezultatele obţinute şi apreciază  implicarea acestora în misiunile de protejare a comunităţilor”, a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.