Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Tâlhar reţinut pentru 24 de ore. În plină stradă a furat prin violenţă un telefon mobil

Un tânăr de 22 ani a fost identificat și reținut de polițiști după ce a sustras unei persoane un telefon mobil și o sumă de bani.  A fost reținut 24 de ore pentru tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat magistraților.

Vineri, 26 iulie a.c., în jurul orei 01.40, un tânăr de 19 ani din comuna Jiana, județul Mehedinți, a sesizat telefonic faptul că în timp ce se afla pe o uliță satului Dănceu a fost deposedat, prin violență, de un telefon mobil și un portofel în care avea suma de 360 lei, de către o persoană din aceeași localitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă mixtă de cercetare din cadrul Poliției orașului Vânju Mare, iar în urma verificărilor efectuate cu celeritate, s-a stabilit că persoana care a sustras bunurile victimei este un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tâlhărie calificată, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți.

În cursul zilei de sâmbătă, 27 iulie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive.

 

1 comentariu la “Tâlhar reţinut pentru 24 de ore. În plină stradă a furat prin violenţă un telefon mobil

  1. Este ușor să împrosti cu noroi o persoană,si-a pus cineva intrebarea daca acest tînăr care a fost crescut de o sora de tata si care are toate conditiile de locuit,bani,tractoare,semanatori si toate utilajele necesare ptr un a face lucrari la terenuri in arenda ,in particular, daca avea nevoie de un simplu telefon indiferent de generatie si doar de suma de 360 lei?Alo unde sunte-ti,ce justitie aplicati,unde a-ti fost cind tinarul tilhar a vrut doar sa-si recupereze banii lui?Unde este Poliția comunitara,cum va permite-ti sa acuzati fără a ancheta?Ce legi aplicati?RUSINE Justiției Române pentru toate nedreptățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.