Skip to content
Ediția de astăzi

Tensiunea din PSD a atins cote alarmante: se fac presiuni ca Viorica Dăncilă să își anunțe demisia

Situație tensionată la PSD. Surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că, în urma rezultatelor EXIT POLL-ului făcut  la ieşirea de la urnele de vot pentru turul al II-lea al alegerilor prezidențiale de către IRES și Avangarde, se fac presiuni ca Viorica Dăncilă să își anunțe astăzi demisia de la conducerea PSD.

Totodată, baronii PSD au programat o întâlnire, luni dimineață, pentru a decide soarta partidului și a conducerii care va veni în locul Vioricăi Dăncilă.

PSD riscă o rușine istorică

PSnews.ro v-a prezentat, în exclusivitate, primele rezulate ale exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde. Potrivit surselor, până la ora 15:00, Klaus Iohannis are un avans de 32% în faţa lui Dăncilă, fără voturile din diaspora. Astfel, 66% dintre respondenţi au afirmat că au votat cu Klaus Iohannis, în timp ce Viorica Dăncilă ar avea o intenţie de vot de doar 34%.

Cu voturile celor din diaspora, Klaus Iohannis se îndreaptă către 70%, astfel că prezidențiabilul PNL are mari șanse să o învingă pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD, cu un scor zdrobitor.

Numărul alegătorilor în ţară a ajuns la 6,5 milioane, prezenţa la vot fiind de 35,81%, faţă de 33,44% în primul tur. În diaspora sunt peste 700.000 de votanţi la această oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.