Skip to content
Focus Recent

Tensiunile în PSD escaladează – Firea îi cere demisia lui Dragnea din fruntea partidului

Gabriela Firea a ieșit public cerând demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Partidului Social Democrat, pe motiv că în prezent o retragere a acestuia ar fi benefică pentru partid.

Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alţi colegi. Din punctul meu de vedere, da (ar trebui să facă un pas în spate, n.r.). (…) Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane – multe care nici nu fac parte din Guvern – deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o – dacă poate, ar fi minunat – dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid, dar nu atât mai puţin pentru partid, cât pentru ţară”, a declarat președintele PSD București în cadrul unei emisiuni televizate.

Gabriela Firea susține că liderul PSD se consultă doar cu câteva persoane, care nu sunt din partid.

Liviu Dragnea se consultă cu câţiva apropiaţi, mai mult din afara partidului. Daţi-mi voie să nu îi nominalizez. În special din afară şi câţiva, foarte puţini, din ce în ce mai puţini, din interiorul paridului şi din conducerea partidului. De asemenea, în ceea ce priveşte propunerile legislative sau guvernamentale care sunt cu impact public, mai sensibile, care trebuie comunicate şi explicate în mod public, cred că ar fi fost mult mai înţelept şi democrat să discute anterior cu membrii BPN, cu membrii CEx, pentru a găsi cele mai bune soluţii. A crede că doar un consilier sau un consultant deţine adevărul aboslut, nu este în regulă. De ce? Pentru că întreaga echipă suferă. Nu acei consilieri sau conultanţi decontează – noi toţi. Este nedemocratic ca vicepreşedinţii partidului şi membrii CEx să afle lucruri importante despre Guvern şi Parlament de pe surse, de pe site-uri”, a mai spus Gabriela Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.