Skip to content
Focus

Teodorovici: Aş fi onorat să fac tandem – Viorica Dăncilă preşedinte, eu premier

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Piteşti, că ar fi onorat să facă parte dintr-un tandem Viorica Dăncilă – preşedinte, iar el prim-ministru.

Da. Aş fi onorat. Să ajungă doamna prim-ministru preşedinte şi dânsa decide ce trebuie să fie bun pentru ţara asta, a răspuns Teodorovici la întrebarea unui jurnalist dacă îşi doreşte un tandem Dăncilă preşedinte, Teodorovici premier.

Eugen Teodorovici a mai fost întrebat şi când a discutat ultima dată cu Victor Ponta, „fiind considerat omul de legătură al PSD cu Pro România”, potrivit PSNews.ro

Uitându-mă la televiziunile care au difuzat ştirea, la una a fost fake news, la cealaltă este sigur din partea cuiva din acest partid (PSD – n.r.). Cei care mă ştiu foarte bine ştiu că atâta timp cât am spus că merg într-o echipă, nu există nimic care să mă clintească din loc. Sunt cu doamna prim-ministru, care va deveni preşedintele României, cu ceilalţi colegi, cu Mihai Fifor, cu Răzvan Cuc şi ceilalţi din echipa PSD. Aşa că orice încercare de a băga băţul prin gard nu ţine sau ţine doar la cei care sunt gură cască„, a spus Teodorovici.

Acesta a adăugat: „Nu sunt duşmani pe câmpul de luptă câţi aş putea să duc eu„.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, preşedintele executiv Eugen Teodorovici şi secretarul general Mihai Fifor au participat, joi, la Piteşti, la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean Argeş al PSD. La finalul şedinţei a fost susţinută o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.