Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au descoperit în trafic un cetățean român, care transporta în autoturism produse de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au efectuat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia a fost oprit, în municipiul Drobeta Turnu Severin, cetăţeanul român D.I., în vârstă de 52 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, la volanul unui autoturism marca Peugeot.

”În urma efectuării controlului asupra maşinii, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, în portbagajul acestuia, cantitatea de 520 pachete țigări diferite mărci, fără marcaje fiscale, şapte litri alcool și şapte cutii cu tutun, în greutate totală de 750 g”, a precizat Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Bunurile, în valoare totală de 6.826 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.