Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Tineri prinși la volan sub influența drogurilor la Severin

Doi tineri au fost depistați în trafic, după ce consumaseră substanțe interzise. Alți cinci șoferi au consumat alcool la volan, unul dintre aceștia încercând să fugă la vederea polițiștilor.

În noaptea de 27 spre 28 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier au organizat mai multe filtre pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin și a localităților limitrofe, pentru depistarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, iar din această cauză pot fi implicați în accidente rutiere soldate cu consecințe grave.

În cadrul acţiunii au fost utilizate mijloace tehnice certificate din dotarea polițiștilor, precum aparatul etilotest și drugtest marca Drager.

Pe parcursul activității dispuse, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 5.000 lei, fiind reținute 5 permise de conducere.

De asemenea, au fost controlate 125 de autovehicule și legitimate 148 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 65 ani, 133 dintre acestea fiind testate cu privire la consumul de alcool, iar 15 au fost verificate de polițiști în privința consumului de substanțe interzise.

Au fost constatate 4 infracțiuni, dintre care 2 de conducere a unui vehicul sub influența altor substanțe (canabis), una pentru conducerea sub influența alcoolului și una pentru conducere fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.