Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Trafic blocat pe DN 56A, între Rogova și Hinova, din cauza unui accident de circulație

UPDATE 18,57 Prima victima, extrasă de pompieri în stare de conștiență, ulterior a intrat în stop cardio- respirator. Aceasta este în curs de resuscitare, fiind transportată la spital de către SAJ

UPDATE 18,30 Pompierii au extras și ce-a de-a doua victima, pe care au predat-o, in stare de conștiență, echipajelor medicale SMURD și SAJ, pentru acordarea îngrijirilor medicale, ulterior aceasta fiind transportată la UPU.

Știrea inițială

Circulația rutieră este întreruptă la această oră pe DN 56A, între localitățile Rogova și Hinova din județul Mehedinți, pe Dealul Stârmina, din cauza unei coliziuni dintre un autotren și un autoturism.

Pompierii militari din cadrul Statiei Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare la fața locului.

La sosirea forțelor de intervenție, două persoane se aflau blocate în autoturism. Pompierii au extras o victimă, iar în prezent acționează pentru descarcerarea celei de a doua victime.

Se efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier, estimându-se reluarea traficului în 40 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.