Skip to content
Ediția de astăzi

Trafic blocat pe DN 6. Un autotren a lovit din spate un autoturism cu patru persoane

 

Traficul pe DN6 a fost blocat mai bine de oră sâmbătă seară, la ieșire din Drobeta Turnu Severin, din cauza accidemt grav în care au fost implicate un autotren și un autoturism, în care se aflau patru persoane.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 18,15, pe DN6, în dreptul Tavernei Sârbului.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autotren nu a păstrat distanța în mers lovind din spate un autoturism în care se aflau patru persoane.

“Accidentul a fost anunțat în dispeceratul ISU-SAJ de un pompieri aflat în timpul liber. Până la sosirea echipajelor, mr. Teodor Brîndușoiu a decuplat bornele autoturismului implicat în accident pentru a evita producerea unui incendiu. Totodată, împreună cu alte două cadre medicale aflate în trafic, a ajutat la stabilizarea victimei încarcerate până la sosirea echipajelor, păstrând permanent legătura cu dispeceratul”, a precizat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Pompierii au descarcerat o victimă, conștientă, pe care au predat-o echipajului SAJ, cu medic, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta-Turnu  Severin. Alte două persoane aflate în autoturism au fost evaluate de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital.

Mai multe echipaje de la Poliția Rutieră au venit la fața locului pentru fluidizarea circulației. Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.