Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Trafic întrerupt pe DN 6, între Orșova și Turnu Severin

 

Traficul între Drobeta Turnu Severin și Orșova este blocat la această oră din cauza unui accident de circulație care s-a petrecut miercuri dimineață pe un pod, în dreptul Șantierului Naval din Orșova.

Accidentul a avut loc între un autotren și două autoturisme pe fondul unei depășiri neregulamentare. Două persoane au fost rănite ușor.

„Un bărbat de 45 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autotren pe DN6 din direcția Drobeta Turnu Severin către Orșova, la km 363+500 a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Gorj, iar ulterior acesta a fost proiectat într-un autovehicul condus de un bucureștean de 74 de ani”,  a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

La fața locului a intervenit și Detașamentul de Pompieri Orșova.

“S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea la spital a celor două persoane, care prezentau traumatisme minore, de către SMURD și SAJ. Totodată, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la autotrenul care prezenta scurgeri de combustibil”, precizează Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.