Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Traficul, prin punctul de frontieră, suspendat temporar

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost informat, marți, 20 aprilie, că se efectuează lucrări la podul ce face legătura între Punctul de Frontieră Djerdap I (Serbia) – Punctul de Frontieră Porţile de Fier I (România).

„Astfel, traficul rutier, prin punctul de frontieră, va fi suspendat temporar pe timpul nopţii, după următorul orar: în data de 20.04.2021, ora 22.00 – 21.04.2021, ora 05.00 (ora Republicii Serbia) și în data de 21.04.2021, ora 22.00  – 22.04.2021, ora 05.00.

Recomandăm cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera națională prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, în acele intervale orare, să folosească celelalte puncte de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Serbia (PTF Porţile de Fier II – jud. Mehedinţi; PTF Naidăş – jud. Caraş Serverin; PTF Moraviţa şi PTF Jimbolia – jud. Timiş) și să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră.”, conform comunicatului de presă emis de către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.