Skip to content
Recent

Trecere în rezervă, după 30 de ani de muncă, la Jandarmeria Mehedinți

După 30 de ani de activitate, a sosit momentul în care locotenentul-colonel Nicolae Vasile să își încheie cariera militară. 

„Retrăiesc momente emoționante de la începutul carierei mele, de acum 27 de ani, când în această unitate eram cam tot atâtea cadre, câte sunteți dumneavoastră aici. Am trecut împreună prin momente bune și mai puțin bune, dar cel mai important este să rămâneți uniți, pentru că în asta constă puterea unui colectiv.

Pe întreg parcursul profesional am ocupat mai multe funcții, precum cele de comandant pluton, șef secție, comandant detașament, dar și funcții din cadrul comenzii unității, pe care le-am îndeplinit ca împuternicit adjunct pentru logistică sau inspector-șef. În tot acest timp am căutat să vă fiu aproape  și să las ceva în urmă. În viața fiecăruia dintre noi vine un astfel de moment, în care te desparți de colectiv și urmezi cursul firesc al vieții.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și vă urez să aveți parte de misiuni ușoare, succes în continuare și multă sănătate!, le-a transmis colegilor prezenți la ceremonia de trecere în rezervă. 

Colonelul Adrian Zanfir, împuternicit inspector-șef, i-a înmânat diploma de onoare, pentru profesionalismul manifestat de-a lungul carierei și i-a adresat mulțumiri din partea colectivului, pentru întreaga activitate desfășurată la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.