Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Trei organizații PNL din Mehedinți, premiate

 

 

Trei organizații PNL din județul Mehedinți au fost felicitate și au primit diplome pentru depășirea numărului de semnături care au fost strânse pentru alegerile europarlamentare. Este vorba de organizațiile Gârla Mare, Strehaia și Orșova. Președinții acestor organizații locale au primit diplome în cadrul Colegiului Director Județean al PNL Mehedinți, care a avut loc joi seara la Drobeta Turnu Severin.

Sala Virgil Ogășanu a Palatului Culturii Teodor Costescu care a găzduit evenimentul a fost arhiplină, toate organizațiile din teritoriu fiind prezente prin delegații numeroase la ședința Colegiului Director.

„Se simte că îi vom bate în data de 26 mai pentru că sunteți foarte mulți, am văzut că voi credeți că putem câștiga. Vă felicit pentru rezultatele pe care le-ați avut și le-am avut cu toții în campania de strângere de semnături și aș vrea să încep prin a vă mulțumi pentru implicare. Nu vreau să spun vorbe mari, dar organizația PNL Mehedinți să știți că a fost a patra organizație din țară ca nivel de realizare, de depășire practic a obiectivului de strângere de semnături. Și nu s-ar fi putut face fără voi. Fără voi care v-ați implicat, e adevărat, cu echipa județeană care a avut grijă ca voi să vă realizați obiectivele, iar voi v-ați dat concursul. Acest lucru trebuie să ne motiveze și mai mult și aș vrea să încep prin a premia trei organizații care după părerea noastră și-au realizat cel mai bine acest obiectiv”, a declarat în deschiderea ședinței deputatul Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

La ședința Colegiului Director a fost prezent și președintele PNL Victor Orban, jurnalistul Rareș Bogdan, candidatul numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, precum și alți parlamentari din județele vecine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.