Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Trei persoane au murit în urma unui accident rutier petrecut la Corcova

În urma unui accident rutier grav în localitatea Corcova au decedat 3 persoane în cursul serii de joi, 13 ianuarie.

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs între două autoturisme, pe Drumul Național 67 A, pe raza localității Cocorova. La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SMURD din cadrul Stației Strehaia. Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la locul evenimentului au fost directionate și patru echipaje ale SAJ” au declarat cei de la ISU Mehedinți.

În accident au fost implicate șapte persoane, dintre care trei încarcerate.

Pompierii au acționat imediat pentru descarcerarea celor trei persoane, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ. Patru persoane primesc primul ajutor de la echipajele SMURD și SAJ, dintre acestea 2 sunt conștiente, iar alte două semiconstiente“ a mai declarat ISU Mehedinți.

Totodată, IPJ Mehedinţi a precizat că a fost vorba de un tânăr de 19 ani, din comuna Căzăneşti, care a pătruns cu maşina pe sensul opus de mers nejustificat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Şimian.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 41 de ani, precum şi a unei femei de 35 de ani şi a unui bărbat de 37 de ani. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori de 7 ani, respectiv 15 ani, dar şi a conducătorului auto de 19 ani şi a unui tânăr de 22 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.