Skip to content
Ediția de astăzi

Trei universităţi din România caută studenţi la târgul organizat la Turnu Severin

 

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională a adunat trei universităţi din România la primul târg educaţional de la Drobeta-Turnu Severin, unde toţi cei interesaţi pot afla toate informaţiile utile.

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională organizează joi şi vineri, 12-13 aprilie 2018, Târgul Universităţilor la Drobeta Turnu Severin, sub titlul „Consilierea în carieră – evoluţia elevilor de la liceu către universitate şi/sau către piaţa muncii”, la Severin Shopping Center, Drobeta Turnu Severin.

În cadrul evenimentului vor fi organizate standuri ale Universităţilor din Timişoara, Craiova şi Bucureşti şi ale angajatorilor parteneri ale acestor universităţi, dar şi ateliere organizate pentru elevii de liceu din judeţul Mehedinţi de specialiştii/consilierii universităţilor şi angajatorilor.

De asemenenea, va avea loc şi o masă rotundă cu specialişti în consilierea în carieră din educaţie (universitar şi preuniversitar), departamentele de resurse umane ale angajatorilor, alte instituţii implicate în consilierea în carieră sau educaţi, precum şi un simpozion cu lucrări pe teme de consiliere în carieră adresat cadrelor didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.